Kangasniemen Yrittäjät ry

LähiTapiola Keski-Suomi

LähiTapiola Keski-Suomi on vahva alueyhtiö osana LähiTapiola-ryhmää. Tehtävämme on turvata asiakkaidemme eli omistajiemme hyvinvointia ja menestystä elämän kaikissa käänteissä. Palvelemme henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita henkilökohtaisesti ja paikallisesti. Tuotteemme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoituspalvelut, yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin. Kumppanimme pankkipalveluissa on S-Pankki ja työeläkevakuuttamisessa Elo. Henkilökohtaisen palvelun takaa kasvava ja koko maakunnan kattava palveluverkosto sekä osaava henkilökunta.

Me palvelemme sinua missä haluat. Asiantuntijamme tavoitat 14 paikkakunnalta 17 toimistolta ympäri Keski-Suomen. Vai sopisimmeko tapaamisen kotiisi? Asiointitavaksi voit myös valita puhelinasioinnin, sähköisen asioinnin tai yhdistää näitä tarpeen mukaan. Toimistomme sijaitsevat Hankasalmella, Jyväskylässä (Asemakatu, Keljo, Palokka, Seppälä), Jämsässä, Kangasniemellä, Karstulassa, Keuruulla, Kuhmoisissa, Laukaassa, Petäjävedellä, Pihtiputaalla, Saarijärvellä, Uuraisilla, Viitasaarella ja Äänekoskella. Meillä voit valita!

LähiTapiola Keski-Suomi on asiakkaidensa omistama. Se tarkoittaa, että asiakkailla on todellisia ja toimivia vaikuttamiskanavia ja oikeus osallistua alueyhtiön yhtiökokoukseen. Yhtiökokouksessa keskinäisen yhtiön omistaja-asiakkaat valitsevat hallintoneuvoston. Hallintoneuvosto valitsee hallituksen.

LähiTapiola Keski-Suomi
Asematie 1, 51200 Kangasniemi
Puh. 014 574 3000
Fax. 014 574 3170
keski-suomi(a)lahitapiola.fi
» www-sivut
Y-tunnus: 0208463-1

» Paluu yritysesittelyiden pääsivulle