Kangasniemen Yrittäjät ry

Wanhat - vuosi 2017

Poimintoja vuoden 2017 tapahtumista!

Toimintakertomus 2017

Avaa vuoden 2017 toimintakertomus tästä!

Hallituksen kokoukset

Kangasniemen Yrittäjien hallitus kokoontui vuonna 2017 11 kertaa. Hallituksen kokoonpano:

Nina Reinikainen, puheenjohtaja
Joni Pietarinen, varapuheenjohtaja
Jukka Siikonen, sihteeri
Mari Jalava, merkkipäivävastaava
Jaana Laitinen, tiedotusvastaava
Seppo Lappalainen, tapahtumavastaava, mökkiprojektivastaava
Arto Pellinen, tapahtumavastaava
Sirpa Sappinen, yhteiskuntasuhteista vastaava

Muut hallituksen jäsenet:

Anja Arkko
Tiina Puttonen
Minna Sylgren
Petri Viiansalo
Ari Viljakainen

Ideasingon varsinaisina jäseninä toimivat: Nina Reinikainen, Arto Pellinen, Minna Sylgren ja Seppo Lappalainen.
Varajäsenet: Ari Viljakainen, Joni Pietarinen, Tiina Puttonen ja Petri Viiansalo.
Tiedottajan roolissa Jaana Laitinen.


Hallituksen järjestäytymiskokous 11.1.2017.


Hallituksen kokous 11.12.2017.

Kangasniemen Yrittäjien tiedotuslehti

Tiedotuslehtiä julkaistiin vuonna 2017 kaksi kappaletta, toukokuussa ja marraskuussa.

Hallituksen järjestäytymiskokous 11.1.2017

Yrittäjien hallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseensa Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloihin keskiviikkona 11.1.2017.

Tulevalle vuodelle suunniteltiin monenlaisia tapahtumia:

  • Kevätkokous 23.3., Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelu
  • Kesän avaustapahtuma 6.5.
  • Yrittäjien tiedotuslehdet 4.5. ja 23.11., mahdollisuuksien mukaan kunnan 150-vuotisjuhlateemaa esille tuoden
  • Syyskokous 16.11.
  • Joulun avaus 25.11.

Tervehdyskäynti Fysicaan

Yrittäjät tekivät vuoden ensimmäisen tervehdys-/onnitteluvisiitin Kangasniemen Fysicaan 16.1.2017. Fysican uutena yrittäjänä aloitti vuodenvaihteessa Janne Huttunen. Jannea onnittelemassa kävivät Nina Reinikainen ja Seppo Lappalainen, kunnan tervehdyksen toi puolestaan elinkeinoasiamies Jukka Siikonen, joka testasi myös Jannen hoitopöydän. Onnea ja menestystä uudelle yrittäjälle!

Yrittäjägaala Savonlinnassa

Yrittäjägaala kokosi noin 400 henkeä juhlimaan Olavinlinnaan lauantaina 21.1. Kangasniemeltä edustajia oli gaalassa 12, mukana myös Vuoden Yrittäjänä palkittu Minna Sylgren. Tilaisuuden juonsi Janne Kataja ja se huipentui Etelä-Savon Yrittäjien järjestämään ilotulitukseen.

Paikallisyhdistysten palkitsemia Vuoden Yrittäjiä. Kuvassa myös Kangasniemen Vuoden Yrittäjä 2016, Minna Sylgren. Kuva: Arto Pellinen.


Lasse ja Elina Lahikainen, Annikki Pynnönen. Kuva: Nina Reinikainen.

Etelä-Savon paikallisyhdistyksiä palkittiin

Etelä-Savon Yrittäjien parhaat paikallisyhdistykset 2016 palkittiin tammikuun lopussa puheenjohtajaristeilyn aluetapaamisessa. Palkitut yhdistykset olivat Kangasniemen Yrittäjät ja Punkaharjun Yrittäjät. Palkinnon vastaanotti Kangasniemen Yrittäjiä risteilyllä edustanut varapuheenjohtaja Joni Pietarinen.

Kangasniemi oli ehdolla myös vuoden paikallisyhdistykseksi 100-199 jäsentä-kategoriassa. Kategorian voitto meni Suonenjoen Yrittäjille.

Yrittäjät tervehdyskäynnillä Puulantorissa

Kangasniemen Yrittäjät kävivät perjantaina 3.2. toivottamassa K-Market Puulantorin uuden kauppiaspariskunnan Mikko Seppäsen ja Eleonoora Karlsson-Seppäsen tervetulleiksi paikkakunnalle. Kaupassa kävi aikamoinen vilske ja tunnelma oli lämminhenkinen. Uudet kauppiaat ovat ehtineet liittyä jo Yrittäjäyhdistyksen jäseniksikin - tervetuloa mukaan toimintaan!

Yrittäjät onnittelukäynnillä Sinililassa

Kangasniemen Yrittäjät kävi 10.3.2017 onnitteluvierailulla Sinililassa, jonka mittariin on kertynyt jo 25 vuotta! Sinililan Minna Sylgren on myös Kangasniemen Vuoden Yrittäjä 2016.


Minna Sylgreniä onnittelemassa elinkeinoasiamies Jukka Siikonen ja Kangasniemen Yrittäjistä Sirpa Sappinen.

Yrittäjien joukkue voittoisa Hyvän mielen tapahtumassa

Kangasniemen Yrittäjät Dream Team (KYDT) vei voiton lauantaina 18.3.2017 järjestetyssä Hyvän mielen tapahtuman jääkiekkoturnauksessa. Joukkueessa oli edustettuna lähes parikymmentä paikallista yritystä. Kiitokset Rakennuspalvelu Joni Pietariselle hienosta tapahtumasta ja Veljekset Hokkaselle tarjoiluista. Kiitokset myös kaikille turnauksessa mukana olleille ja erityiskiitokset Yrittäjien joukkueen kokoonpanoon kuuluneille!


Kangasniemen Yrittäjät Dream Team.

Kangasniemen Yrittäjien kevätkokous 2017

Kangasniemen Yrittäjät kokoontui kevätkokoukseen torstaina 23.3.2017 Kangasniemen Juhla-ja Pitopalvelun tiloihin. Kokouksessa vierailivat jyväskyläläisen Ravintola Harmoonin ja Taulun Kartanon yrittäjä Jyrki Halttunen ja Kangasniemen pitkäaikainen vapaa-ajan asukas Heikki Hautala.

Jyrki Halttunen kertoi kokousväelle omasta yrittäjän taipaleestaan ja esitteli yritystensä toimintaa. Heikki Hautala puolestaan toimi vapaa-ajan asukkaiden äänitorvena ja esitti yrittäjille sekä kunnalle suunnattuja toiveita. Varsinaisessa kevätkokouksessa käytiin läpi sääntöjen määräämät asiat kuten tilit ja toimintakertomus. Muissa asioissa keskusteltiin muun muassa kirkkovenesoudusta, yrittäjien ilma-ase-illasta sekä Lapaskankaan liikenneympyrästä.

Kokousväkeä.


Jyrki Halttunen kertoi yrittäjätaipaleestaan ja esitteli yrityksensä toimintaa.


Heikki Hautala toi kokoukseen vapaa-ajanasukkaan näkemyksen.

Paikalliseen sopimiseen mallia RPJP:ltä

Mikkelissä Länsi-Savon tiloissa järjestettiin 29.3.2017 paikallisen sopimisen tilaisuus ESY:n, Etelä-Savon Kauppakamarin, MTK Etelä-Savon ja SAK Etelä-Savon toimesta. Tilaisuudessa olivat mukana Rakennuspalvelu Joni Pietarisesta Samuel Näveri, Risto Ylönen sekä itse yrittäjä Joni Pietarinen kertomassa kuinka joustavasti asiat heillä hoidetaan.


Kuva: Nina Reinikainen

Yrittäjien ilma-aseilta 5.4.2017

Kangasniemen Yrittäjät ry järjesti jäsenistölleen ilma-aseillan keskiviikkona 5.4. Kiitokset Kangasniemen Kalskeelle sekä illan vetäjille Lassi Tiihoselle ja Erkki Paatolalle.

Harjoittelun jälkeen käytiin Kangasniemen Yrittäjien epäviralliset mestaruuskisat, joissa voiton vei vakailla käsillä varustettu mestariampuja Ilmo Lahikainen. Toiseksi sijoittui Ari Viljakainen ja kolmanneksi Kari Haikarainen.

Kaikenlaista mukavaa yhteistoimintaa kehitellään mieluusti jatkossakin - jäsenet, kertokaa toiveitanne mitä haluaisitte järjestettävän!

Kangasniemen Yrittäjät tuki jäsenyrittäjiä kevään 2017 kuntavaaleissa

Palvelutarvekysely ulkopaikkakuntalaisille vapaa-ajan asukkaille

Kangasniemen Yrittäjät ry ja Kangasniemen kunta toteuttivat vuonna 2017 ulkopaikkakuntalaisille vapaa-ajan asukkaille suunnatun palvelutarvekyselyn. Lähes 1800 kyselyä postitettiin ja 20 nopeimmalle vastaajalle oli tarjolla maksuton remontti- ja palvelutarvekartoitus.

Kyselyn myötä halusimme kehittää entisestään paikkakunnan vapaa-ajan asukkaille kohdennettuja palveluja ja tutkimme, missä määrin ihmisillä oli mielenkiintoa vapaa-ajan asunnon muuttamiseen vakituiseen asumiseen soveltuvaksi. Kyselyjen mukana postitettiin Kangasniemen yritysluettelo, josta vapaa-ajan asukkaat voivat valita esimerkiksi remonttiensa toteuttajat.

» Vapaa-ajanasukasprojektin sivut

Kangasniemeläisiä yrittäjiä mukana Kevätmessuilla

Joukko kangasniemeläisiä yrittäjiä ja kunnan edustajia osallistui 6.-9.4.2017 Helsingin Messukeskuksessa järjestetyille Kevätmessuille. Messut koostuivat viidestä eri teemasta: Kevätpuutarha, OmaMökki, Oma Koti, Sisusta! sekä Lähiruoka&Luomu.

Kangasniemen kunnan osastolta löytyivät vasemmalta lukien Katja Hepo-oja ja Riia Kysk (Keramiikkakellari), Leena Sippo ja Johanna Suuronen (Puula Hirsitalo), Paula Pylvänäinen ja Rauno Kuokkanen (Kangasniemen kunta) sekä Erja Pauninsalo ja Seppo Lappalainen (Puula Tours). Edessä Tero Talvikunnas (Eränetti).

Kangasniemen Yrittäjät ry:lle oma torikoju!

Kangasniemen Yrittäjät saivat oman torikojun, "Suuren Pienen Kauppahallin", jonka ovat rakentaneet Petri Viiansalo ja Joni Pietarinen. Koju otettiin käyttöön Kesän avauksessa 6.5.2017.

"Lupi" Kummelisaareen

Kangasniemen Yrittäjät ry on vuokrannut Ukonniemi-Väisälä -osakaskunnalta Ruovedenselän pohjoisosassa sijaitsevan Kummelisaaren. Saaressa on pitkään käyttämättä olleet mökki, sauna ja talousrakennus, joita yhdistys kunnostaa talkoovoimin yrittäjien ”Lupiksi”. Rakennusten raivausta on jo tehty ja runsaasti turhanpäiväistä törkyä poltettu. Myös yksi ikkuna on uusittu. Ohjelmassa on myös mm. saunan katon korjaus ja uuden laiturin teko lahonneen tilalle.

Rakennukset pyritään saamaa jäsenistön käyttöön kesälle 2018. Tässä taas yksi uusi jäsenetu!

Kuvat: Nina Reinikainen ja Seppo Lappalainen

Palvelutarvekyselyn arvonnan voittajat

Kangasniemen Yrittäjien ja Kangasniemen kunnan palvelutarvekyselyyn osallistuneiden vapaa-ajan asukkaiden kesken arvottiin kolme lahjakorttia K-Rautaan. Arvonnassa onni suosi Ari Virtasta, Eija Lindholmia ja Seppo Tarvosta.

Kangasniemen Kesän avaus 6.5.2017

Kangasniemen Kesä avattiin Rantatorilla viileähkössä mutta suurimmaksi osaksi aurinkoisessa säässä.


Viileästä säästä huolimatta Kesän avaus veti väkeä.


Yrittäjien uusi torikoju "Suuri Pieni Kauppahalli".

Kunnan tervehdyksen toi yrittäjä ja elinkeinolautakunnan jäsen Timo Seppälä, yrittäjien puheenvuoron käytti puheenjohtaja Nina Reinikainen. Taustalla elinkeinoasiamies Jukka Siikonen.


Pasi Lahikainen (Tähti Katsastus Oy) valittiin Kesän avauksessa Kangasniemen Nuoreksi Yrittäjäksi 2017.

Katso kuvakooste Kesän avauksesta Kangasniemen Yrittäjien Facebook-sivulta!

Yritäees-kisa

Kesän avauksessa järjestettiin Yritäees-kisa, jossa oli ideana suunnitella Kangasniemi-tuote. Osallistujien kesken arvottiin ämpärillinen kesää ja voitto meni Liisa Aallolle, joka oli ideoinut Puula-sukat. Sukkien lisäksi oli ideoitu mm korvaläppiä, pannulappuja, puunkantotelineitä, laukkuja, koruja, pannunalusia, koristetauluja, leluja ja Kangasniemi-passi. Useimmissa toistui eri menetelmillä kuvioituna Puula, kunnan vaakuna tai joutsenia.

Kiitokset kaikille kisaan osallistuneille!

PTA-Putki 10 vuotta

Kangasniemen Yrittäjät kävivät torstaina 18.5. onnittelukäynnillä PTA-Putki Oy:llä, joka juhlisti 10-vuotissynttäreitään. Lämpimät onnittelut Toni ja Kristiina Pirhoselle! Kuvassa myös Yrittäjiä edustanut Arto Pellinen ja kunnan elinkeinoasiamies Jukka Siikonen.

Yrittäjien aamukahvit 31.5.

Maakuntajohtaja Pentti Mäkinen (Etelä-Savon maakuntaliitto), aluesuunnittelujohtaja Jarmo Vauhkonen (Etelä-Savon maakuntaliitto) ja asiamies Esko Pitkänen (Etelä-Savon kauppakamari) vierailivat Kangasniemellä 31.5.2017.

Yrittäjien aamukahveilla keskusteltiin maakuntajohdon, yrittäjien ja kunnan edustajien kanssa mm. teiden (huonosta) kunnosta + lisämääräraha-tarpeesta, osaavan työvoiman saatavuudesta, ammatillisesta koulutuksesta, elinvoimaisuuden edistämisestä ja kuntien ja alueiden vetovoimatekijöistä sekä tulevasta maakunta- ja sote-uudistuksesta.

Kahvien jälkeen vierailtiin Mimet Oy:ssä Pentti Kankaan opastamana, Veljekset Hokkanen Oy:ssä Esa ja Hannu Hokkasen isännöimänä sekä Hiliman Puodissa Taina Laitisen emännöimänä.


Kuva: Jukka Siikonen

Kangasniemen Yrittäjien stipendit

Kangasniemen Yrittäjät jakoi tuttuun tapaan stipendejä koulunsa päättäville oppilaille lauantaina 3.6.2017.

  • Ylioppilaan stipendi: Ella Kuitunen
  • Yhdeksäsluokkalaisen stipendi: Erika Laitinen

Kangasniemen Yrittäjät onnittelee!

Palvelutarvekartoitus paikallislehdessä

» Kangasniemen Kunnallislehti 8.6.2017: Reinikaiset löysivät remonttiapua (pdf)

Talkoilua "Lupilla"

Hallitus kokoontui 14.6. "lupilla", ja ohjelmassa oli myös talkoilua ja tulevien toimenpiteiden suunnittelua. "Lupi" muodostuu Kummelisaaressa sijaitsevista rakennuksista, joita kunnostetaan talkoovoimin. Tavoitteena on saada rakennukset jäsenistön käyttöön kesälle 2018.

Kangasniemen Yrittäjät ry:n palaute Automatia Pankkiautomaatit Oy:lle 13.7.2017

Kangasniemen pikapankkiautomaatin toimintaongelmat

Kangasniemellä Osuuspankin yhteydessä toimii paikkakunnan ainoa pikapankki, jonka palveluntarjoajana yrityksenne toimii. Pikapankissa on jatkuvasti ongelmia, rahat lopussa tai muuten laitteessa toimintahäiriöitä. Nämä katkokset ovat kestäneet jopa useita päiviä. Todella usein ongelmat ovat osuneet viikonlopuille, jolloin edes pankin konttorissa ei voi asioida.

Maailma ei todellakaan vielä toimi pelkästään korttien varassa, vaan käteistä rahaakin tarvitaan! Kangasniemellä käteisen saantiongelmat haittaavat merkittävästi monien yritysten toimintaa, esim. kesäistä torikauppaa. Kesällä on paikkakunnalla myös lukuisia tapahtumia, joissa rahaa tarvitaan. Tapahtumia järjestävät ja niissä varainhankintaa tekevät esim. monet yhdistykset ja järjestöt sekä pienyrittäjät, joilla ei ole maksupäätteitä käytettävissä. Käteisen rahan puute vähentää tapahtumien kävijämääriä ja niissä tehtyjä ostoksia.

Kesäaikaan paikkakunnan väkimäärä moninkertaistuu vapaa-ajan asukkaiden myötä ja tämä on taloudellisen tuloksen kannalta tärkein aika vuodesta monille paikkakunnan yrittäjille, yhdistyksille ja muille palveluita ja tapahtumia järjestäville tahoille. On täysin kohtuutonta, että lähes viikoittaiset käteisen rahan saantiongelmat vaikeuttavat toimintaamme ja aiheuttavat jopa taloudellisia menetyksiä! Lisäksi tällaisen peruspalvelun jatkuvat ongelmat koetaan paikkakunnan imagon kannalta haitalliseksi.

Kangasniemen Yrittäjät ry edellyttää teiltä selvitystä, miten ongelmaan aiotaan puuttua. Tilanne ei voi jatkua tällaisena!

Yhteistyöterveisin

Nina Reinikainen
puheenjohtaja / Kangasniemen Yrittäjät ry

Päätoimittajakahveilla

Tiistaina 29.8. kävimme kiittämässä eläkkeelle siirtyvää Kangasniemen Kunnallislehden päätoimittaja Timo Ruotsalaista hyvästä yhteistyöstä. Samalla pääsimme esittämään Kangasniemen Yrittäjien onnentoivotukset uudelle päätoimittajalle Kalevi Tiitiselle!


Kalevi Tiitinen, Nina Reinikainen ja Timo Ruotsalainen

Yrittäjän päivä 5.9.

Kangasniemen Yrittäjät organisoi Yrittäjän päiväksi jäsenistön keskuuteen kampanjamateriaaleja mm. netti- ja Facebook-näkyvyyttä varten. Yrittäjät lähtivät hyvin mukaan ja näkyvyyttä oli laajalti!

Kangasniemen Yrittäjät vietti "Lupi-venetsialaisia" 30.9.2017

Venetsialaisia vietettiin kevyen talkoilun ja yhdessäolon merkeissä yrittäjäyhdistyksen vuokraamassa ”Lupisaaressa”.
Talkootöihin tartuttiin pienen esittelykierroksen jälkeen. Illan talkoo-ohjelmassa oli lahonneen ulkohuussin purkaminen, uuden kompostikäymälän asennus, oksien raivausta, puuliiterin siivousta ja tulien sytyttämistä. Kaikki palavat jätteet varastoitiin tulevana talvena poltettavaan huonokuntoiseen aittarakennukseen. Muiden talkootehtävien lomassa tutkittiin saaren puustoa, jota täytyy lähitulevaisuudessa harventaa rankalla kädellä. Muutakin työnsarkaa tulee saaressa riittämään, sillä niin miljöö kuin rakennuksetkin vaativat monenlaista uurastusta yrittäjäjärjestön väeltä.
Illan päätteeksi paistettiin makkaraa ja käytiin vilkasta keskustelua rannalle sytytetyn nuotion äärellä.

Jäsenhankintakisan voitto Kangasniemen Yrittäjille!

Etelä-Savon Yrittäjien vuosikokouksessa Salonki/Spahotel Casinolla Savonlinnassa 11.10. julkistettiin jäsenhankintakisan tulokset ja suureksi iloksemme voiton vei Kangasniemen Yrittäjät! Lämmin kiitos kaikille uusille jäsenille, jotka voiton mahdollistitte! Uudet jäsenet ovat aina lämpimästi tervetulleita, jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen Suomen Yrittäjien nettisivuilla!

Samassa kokouksessa Nina Rasola valittiin jatkamaan Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajana. Nina Reinikainen Kangasniemen Yrittäjät ry:stä valittiin Etelä-Savon Yrittäjien jäseneksi. Kangasniemen Yrittäjät onnittelee molempia!

Kunnallisjohdon ja yrittäjien seminaari Savonlinnassa

Kangasniemen Yrittäjien puheenjohtaja Nina Reinikainen piti puheenvuoron 10.11 Savonlinnassa Etelä-Savon Yrittäjien vuosikokouksen yhteydessä järjestetyssä kunnallisjohdon ja Yrittäjien yhteisessä Seminaarissa. Puheenvuoron teemana oli millainen voimavara yrittäjäyhdistys voi kunnalle olla. Reinikainen toi puheessaan esille muun muassa elinkeinoasiamiehen roolia yrittäjäyhdistyksessä, kunnan ja yrittäjien monenlaista yhteistoimintaa (mm. Ideasinko, tapahtumayhteistyö) sekä vapaa-ajan asukasprojektia, joka herätti varsin paljon kiinnostusta kokousväen keskuudessa.

Uusi Dream-Garden myymälä avattiin

Kangasniemen Yrittäjät ry kävi onnittelemassa uutta yrittäjää, Niina Halmeslahtea Dream-Garden -myymälän avajaisissa viime lauantaina. Niina valmistaa ja myy mm. perinteikkäitä Tulitarina-kynttilöitä, luomu- ja kasvirasvasaippuoita sekä koruja. Lisäksi pitkän linjan hoitoalan ammattilainen tarjoaa monipuolisesti kotityö- ja sairaanhoitopalveluita. Onnea ja menestystä Niina!

Lue lisää Dream-Gardenin Facebook-sivuilta!


Kuvassa Kangasniemen Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Nina Reinikainen ja tuore yrittäjä Niina Halmeslahti vierellään pojat Kalle ja Konsta.

Kierroksella Lapaskankaan yrityksissä

Kangasniemen Yrittäjät ry järjesti 9.11.2017 Lapaskangas-kierroksen, jonka tiimoilta hallituksen jäsenet kiersivät alueen yrityksissä. Mukana kierroksella olivat myös elinkeinoasiamies Jukka Siikonen aamupäivällä ja kunnanjohtaja Risto Nylund iltapäivällä.

Kierrokselle ilmoittautui mukaan 14 yritystä. Kiitos kaikille, että saimme tulla vierailulle, päivä oli erittäin mielenkiintoinen!

(Kuva Zetanovan vierailulta)

Kangasniemen Yrittäjät ry:n syyskokous

Syyskokous järjestettiin Pennalanrannassa 16.11.2017. Kokouksessa käsiteltiin sääntöjen määräämät syyskokousasiat. Henkilömuutoksia ei tällä kertaa tullut hallitukseen ja puheenjohtajana jatkaa Nina Reinikainen.

Kokouksen puhujavieraina olivat Kangasniemen Kunnallislehden uusi päätoimittaja Kalevi Tiitinen ja uusi kunnanjohtajamme Risto Nylund.

Kangasniemen Yrittäjät, syyskokous Pennalanrannassa 16.11.2017

Kokoukseen osallistui lähes 30 jäsenyrittäjää. Kiitos kaikille mukana olleille ja kiitos Pennalanrannan tiloista Marko Halttuselle!

Yrittäjät lätkässä 17.11.2017

Järjestimme mukavan illanvieton Tehomet Areenalla pelattuun
KaPa-51 - SuKiKa -jääkiekko-otteluun.

Jani Pylvänäinen ja Jani Jormakka, KaPa-51 jääkiekon edustusjoukkue

Ilta alkoi etkoilla, joiden aikana meitä kävivät tervehtimässä KaPa-51 edustusjoukkueesta joukkueen johtoryhmän jäsen Jani Pylvänäinen ja valmentaja Jani Jormakka.

Peli oli jännittävä ja tunnelman nosti kattoon KaPan kauan odotettu kotivoitto sekä Teemu Huoposen maali-ilottelu: mies teki illan aikana viisi maalia! Palkitsimme Teemun yksimielisesti myös illan parhaana KaPa-pelaajana. SuKiKan parhaana palkittiin Tatu Pulkkinen.

Joulun avaus järjestettiin 24.11.2017

Kangasniemen Joulun avauksessa kuultiin yrittäjien tervehdys puheenjohtaja Nina Reinikaisen esittämän. Jouluisia lauluja runsaslukuiselle yleisölle lauloivat Puulan Seutuopiston lauluryhmät Elottaret ja Vive, mukana oli myös yksinlauluryhmän opiskelijoita. Kunnan puheenvuorosta vastasi kunnanjohtaja Risto Nylund ja perheen pienimpien iloksi tapahtumassa vieraili Joulupukki! Tilaisuuden kohokohta oli Vuoden Yrittäjän julkistaminen, huomionosoituksen sai Juha Marttinen (lue lisää!)

Joulun avauksen yleisö sai ihastella hienoa joulukuusimetsää, joka valaisee Rantatorin loppiaiseen saakka. Käy katsomassa yritysten ja järjestöjen kuusia!

Sää suosi ja ei suosinut Joulumarkkinoita

Kangasniemen ensimmäiset Joulumarkkinat järjestettiin Rantatorilla 2.-3.12.2017. Kiitos kaikille mukana olleille! Lauantaina sää suosi ja markkinaväki sai nauttia kauniista, lumisesta joulunalustunnelmasta. Sunnuntai oli synkkä ja sateinen päivä, mikä luonnollisesti näkyi niin myyjien kuin markkinayleisönkin määrässä.

2.12. starttasi myös jouluun saakka jatkunut, organisoimamme uutukainen Joulukalenteritoiminta!

Kuva: Nina Reinikainen

Jouluhiljentyminen Teboililla ke 20.12.

Keramiikkakellari 20 vuotta

Kangasniemen Yrittäjien hallituksen jäsen Seppo Lappalainen kävi viemässä viime lauantaina 16.12. yrittäjäyhdistyksen ja kunnan onnittelutervehdykset yrittäjä Katja Hepo-ojalle, jonka Keramiikkakellari on ehtinyt jo 20 vuoden ikään. Onnea Katja!

www.keramiikkakellari.fi

Joulukalenteriarvonta

Kangasniemen Yrittäjien joulukalenterissa Rantatorilla vierailleiden kesken arvottiin jouluinen tuotekori. Onni suosi Aija Marttista. Onnittelut!


Wanhemmat kuulumiset

» Vanhemmat kuulumiset ja uutiset löydät täältä!

Kangasniemen Yrittäjät Facebookissa


Kangasniemen kunta

Tulla Ky


Kangasniemen Yrittäjien jäsenyritykset

» Suomen Yrittäjien jäsenlistaus